Više o SuperLearning metodi

U današnje vrijeme, da bi uspješno poslovali, neophodno je poznavanje stranog jezika. SuperLearning metoda se koristi u svijetu već više od 40 godina. Npr., sportaši ga koriste da se opuste uz muziku i paralelno zamišljaju protivnika odnoso razne situacije te kako reagirati. U našem primjeru koristi se za učenje stranog jezika.

Poznato je da je lijeva strana mozga zadužena za logičko i apstraktno, a desna za kreativno i asocijativno mišljenje. Kovencionalne metode učenja usmjerene su uglavnom na lijevu dok je desna strana neiskorištena.

Superlearning aktivira i desnu stranu pa tako koristi kapacitet čitave naše glave. To se ostvaruje harmoničkim povezivanjem govora i glazbe.

Rezultat je brže memoriranje i dulje pamćenje tako primljenih informacija.

Znanstveno je dokazano da je brzina učenja ovom metodom 3-5 učinkovitija od ostalih metoda.

Nakon svake odslušane lekcije, ista se čita, svaka sljedeća lekcija je zahtjevnija, od riječi do gramatike te se osnovne stvari ponavljaju iz prethodnih lekcija (moguće je paralelno i slušati i čitati).

E-SuperLearning tečaj traje neograničeno, možete ga koristiti svaki dan koliko želite (za vrijeme trajanja ugovora) ali predlažemo da kontinuirano učite kada ste odmorni i koncentrirani  te ste praktički 100% u učenju kao što biste bili i u obavljanju Vašeg svakodnevnog posla. Svaka lekcija traje cca. 45 min te tako da bi bilo dobro da za učenje jedne lekcije odvojite cca. 60-90 minuta.

Također imamo mogućnost organiziranja specijalnog programa koji je usko vezan za Vaše potrebe i Vašu djelatnost.

Učenje putem interneta (e-učenje) je danas prihvaćeno kao najoptimalnije i najbolje učenje obzirom da zbog tempa života, manjka vremena ali i velikih troškova.

Samo korištenje e-val usluge je jako jednostavno, po potpisu ugovora (obavijesti u poduzeću), svaka osoba treba poslati svoje ime i prezime te ime poduzeća te mail adresu: info@e-val.eu nakon čega će joj e-val tim poslati na navedenu mail adresu korisničko ime i lozinku kako bi mogla koristiti usluge.

e-VAL tim

Zadnji puta izmijenjeno: Četvrtak, 30 Kolovoz 2012, 15:06